Folijski izrez

Iz samolepilnih folij izrežemo tekste, oblike in vam jih tudi zalepimo na površine kot so aluminijaste fasade, steklene ali druge gladke površine. za vnos podatkov v rezalnik potrebujemo vektorsko pripravljene datoteke v cdr ali ai formatu ali pa vam  jih pripravimo mi.

Avto grafike

Pripravimo predlogo  za avto grafiko za različne tipe avtomobilov, kjer določimo mesto, mere in tip uporabljene folije. grafiko z digitalnim eco solventnim printerjem folijo potiskano in prelepimo z uv prozorno zaščitno folijo za daljšo obstojnost. nato jo apliciramo na vozilo.

Panoji transparenti

Kot oglaševalski medij se uporabljajo potiskani transparenti. na pvc platno se enostransko ali dvostransko potiskani, fotografija izdelka ali storitve, ki jo želite reklamirati. platno se obdela konfekcionira preprosto nameščanje omogočajo rinke in robovi.

Luknjičasta folija Window vision

Oomogoča popolno prekrivanje steklenih površin in preprečujejo pogled v notranjost. Ob tem je pogled iz notranjosti navzven neoviran. Primerne so za izložbe in druge steklene površine, ki so vpadljive in vidne. V zadnjem času se uporabljajo predvsem za opremo vozil, saj lahko atraktivneje izkoristimo celotno vozilo v reklamne namene.

Folije na steklu

Folije so idealen material za poživitev neizkoriščenih izložbenih oken. Steklene površine lahko izkoristite za predstavitev vaše ponudbe s pomočjo folijskih napisov. Prosojnost stekla lahko omilite s pomočjo polprosojne folije, ki daje vtis peskanega stekla. Na steklenih vratih lahko ustvarite barvno sliko in ji dodate naziv podjetja, trgovine in ostale podatke.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na +386 (0)2 788 50 90